Tuesday 6 March 2012

Search Engine Optimization en Web Design

In de vroege dagen van het world wide web, met een goede aanwezigheid op het web betekende dat je een goede website vol met rijke content, en een goede internet-adres dat hoort te hebben. Het is een algemeen aanvaarde praktijk om uw internetadres bekendheid te geven in de wereld - nou ja, in ieder geval om zoveel mogelijk van dat je zou kunnen dekken. U internetadres, technisch bekend als de URL van uw website, werd uw sleutel in het maken van uw site succesvol. Hoe meer internetgebruikers die weten van de URL van uw website, hoe meer mensen bezoeken het. Webdesign enschede

Maar dat was voordat het internet explosief gestegen, voor het aantal gebruikers, vermenigvuldigd met miljoenen, en voor bijna iedereen anders gebouwd websites van hun eigen, concurrerende met uw eigen in het aantrekken van gebruikers en lezers. Dat was voordat de moderne zoekmachines kwam te zijn, weg te gaan voordat Google werd een huishouden werkwoord, en veranderde het internet in grote manieren. Nu in het moderne tijdperk van het internet, waar zoeken is de tweede meest populaire activiteit in het net, met een bumper sticker van de URL van uw website is niet meer zo cool of zo effectief zijn als het vroeger was. Je moet nu vertrouwen op een van de belangrijkste pijlers van een succesvolle website design - zoekmachine optimalisatie.

Zoekmachine optimalisatie is de methode van het vergroten van een web site in de rangschikking in de zoekmachine resultaten lijst. Alvorens verder te gaan op de details van zoekmachine optimalisatie, is het goed om te weten waarom het belangrijk is om goed te scoren in deze advertenties en hoe het kwam te zijn.

Laten we eens kijken bijvoorbeeld hoe een goede webdesigner die volledig niet op de hoogte van zoekmachine optimalisatie zullen de dingen te leggen voor een typische web design: een heel duidelijk doel voor de website, een goed esthetisch design, duidelijke en beknopte woorden die treffend gestemd voor de doelgroep, een intuïtieve navigatie en bruikbare user interface, en voor de schrijvers 'deel, een inhoud die is rijk en relevant en no-nonsense. Webdesign enschede

Alle dingen goed gedaan. Uiteindelijk zal de klant in zijn hand een goed ontworpen website vol met informatie en inhoud die klaar is om te nemen op de wereld van het internet. Of is het? Voordat iets anders, moet de miljoen dollar vragen worden gesteld: hoe veel gebruikers zal dat rijke en no-nonsense content die u hebt gelezen? Hoeveel klanten kunnen de producten die u probeert te verkopen zien? Hoeveel klanten zullen zich bewust worden van de diensten die u biedt? Zoekmachine optimalisatie is vooral over deze vragen. In feite gaat het meestal om te proberen de positieve antwoorden op deze vragen te geven - veel lezers, veel klanten, en veel klanten.

Waar komen gebruikers van de website vandaan? In de vroege fasen van een eenvoudige, persoonlijke website ze komen meestal uit cirkel van de eigenaar van familie en bekenden die zich bewust zijn van je nieuwe URL. Hoewel dit genoeg zijn om enkele persoonlijke websites zeker het zal een stuk meer hits dan wat die kennissen zou wanneer een website streeft naar een grotere en meer geografisch-ongedwongen publiek. Immers, dat is een ding dat het internet heeft alles te maken - het doorbreken van geografische beperkingen. En voor dit soort website het verkeer behoefte, is er maar twee woorden die antwoorden die vraag waar uw gebruikers vandaan komen: zoekmachines. Website optimalisatie

Hoewel er zoekmachines die al bestonden voordat Google kwam naar de plaats, Google op tafel een geheel nieuwe manier van zoeken naar informatie. Het algoritme dat Google gebruikt, een sterke afhankelijkheid van links, (onder vele andere belangrijke factoren) bleek zeer effectief te zijn dat het andere zoekmachines links in het stof. Deze revolutie op zoek naar die relevante zoekresultaten gaf was zo succesvol dat het de gebruikers gewoonten gevormd in het vinden van informatie op het internet. Gebruikers gestopt onthouden website-URL's, en begon afhankelijk van het vermogen van de zoekmachine om ze terug te geven van de relevante URL's voor de informatie die ze nodig hebben. En hoewel zoekmachines kan u zoekresultaten die overspannen meerdere pagina's, hebben recente studies aangetoond dat een paar procent van de gebruikers eens de moeite genomen verder te gaan dan de eerste pagina.

Dus dat geeft antwoord op de waarom en hoe vragen die we zojuist al over het belang van de lijsten van de web site-eigenaren. Voor zover webdesign betreft, alles wat hierboven is ook punten genoemd om een ​​ding - dat een goed web design is slechts het halve werk. Zoekmachine optimalisatie zorgt voor een geheel nieuwe vorm van een spel om de tafel.

Er is geen definitief antwoord op de vraag: hoe zal ik het goed maak mijn web site positie in Google (of Yahoo, of Alta Vista)? Er zijn vele factoren die website rankings van invloed zijn, en de exacte formule voor deze ranking algoritme wordt beschouwd als het geheim van een zoekmachine bedrijf saus die het zich onderscheidt van haar concurrenten, en nog belangrijker, deze geheimhouding dient ook als een beschermende muur die probeert te voorkomen dat de verontreiniging van de zoekresultaten met irrelevante inhoud en spam pagina's. Maar dit betekent niet dat ze de website designers en eigenaren laten in het donker. Zoekmachine bedrijven doen te helpen webdesigners en zoekmachine optimalisatie professionals in het maken van pagina's die meer zoekmachine vriendelijk. Online communities zijn er ook die anderen helpen in hun zoekmachine optimalisatie problemen.

Zoekmachine optimalisatie is een gevestigde en groeiende industrie van professionals die diensten aanbieden voor dit specifieke doel. Maar hoewel mensen die gespecialiseerd zijn op dit soort optimalisatie bestaan, is het ook belangrijk dat webdesigners de onderliggende concepten van zoekmachine optimalisatie te begrijpen. Hoewel optimalisatie technieken kunnen worden toegepast op de web site design naar of aan het einde van het project, met een goede kennis van de factoren die een web sites 'zoekmachine ranking te verbeteren slaat de ontwerper uit omslachtige veranderingen die zou kunnen hebben om later als te doen optimalisatie, wordt vernietigd. Met zoekmachine optimalisatie overwegingen als het ontwerpen van uw websites zich ook richt uw ontwerp voor een meer definitieve doel. Op het einde meer te weten over zoekmachine optimalisatie als webdesigner is een groot voordeel voor een efficiëntere web design heeft geleid tot een website die zal worden opgemerkt en gelezen door de bezoekers over de hele wereld.
 

1 comment:

  1. Zoekmachine optimalisatie is de methode van het vergroten van een web site in de rangschikking in de zoekmachine resultaten lijst.

    ReplyDelete