Thursday 2 August 2012

Tips om uw inhoud te optimaliseren

De inhoud van uw website heeft een veel belang aan de crawler van de zoekmachine te trekken en meer verkeer. Als nieuwe website (Nieuwe website) ontwikkelaars overwegen zoekmachine vriendelijk content voor de website kunnen ze overwegen de helft van de SEO klus te klaren. Het optimaliseren van uw site voor meer verkeer kan een langzame en langdurige klus zijn, maar biedt een gratis mogelijkheid om een ​​hoge Google-ranking (rangschikking Google) en organische verkeer te krijgen. In dit artikel bespreken we de vijf stappen waarin u uw website op pagina te optimaliseren voor betere resultaten.

De eerste stap voor de SEO-Zoekmachine optimalisatie (SEO optimalisatie) van de inhoud op uw site is het optimaliseren van de titel tag. De titel tags op uw website moet een beschrijving van uw bedrijf. U kunt trefwoorden om het aan het optimaal gebruik van te maken. Het moet niet meer dan 55 tekens lang zijn. Bij voorkeur te vermijden keyword stuffing in de titel tag en proberen een zinvolle en pakkende uitspraak van te maken. Dit lijkt op de Google snippets te laten de gebruiker weten over de inhoud van de site houdt. De beste manier om een ​​titel te geven is om uw bedrijfsnaam of de naam van uw website plus een trefwoord, bijvoorbeeld: de beste SEO Services - One Stop Search Engine Optimization.

Na de titel tag die je nodig hebt om de HTML-tags te optimaliseren. Dit begint met het optimaliseren van de meta tags. Hoewel meta-tags zijn niet zo belangrijk als ze waren, dit is de beschrijving die wordt weergegeven in de SERP, dus het is goed om een ​​promotie-lijn zet hier en daar en kruid het met een paar trefwoorden. Zorg ervoor dat u gebruik maken van de H1 tags voor de belangrijkste titel. Gebruik H2 en H3 tags voor onderverdelingen en andere belangrijke gebieden van uw webpagina's. Vergeet niet een verstandig gebruik van de sleutelwoorden in deze tags te maken en dat de verklaring klinkt verstandig aan de gebruiker. U kunt ook gebruik maken van vet en cursief tags om de belangrijke delen van de inhoud zichtbaar voor zowel gebruikers als zoekmachines te maken. Webdesign enschede

De inhoud van uw website moet niet alleen worden geoptimaliseerd met de belangrijkste trefwoord dat u wilt scoren voor. Dit betekent dat je nodig hebt om een ​​paar relevante zoekwoorden te hebben. Het gebruik van LSI trefwoorden kan brengen relevantie naar uw site meer dan een keyword density. Plaatsing van de trefwoorden speelt een belangrijke rol in de inhoud. Gebruik het trefwoord in de titel, in het begin van het artikel / de inhoud, enkele keren in het lichaam en met behulp van verschillende LSI trefwoorden, en een of twee keer in het laatste deel van het artikel / content.
Website optimalisatie
Vergeet niet om uw link te optimaliseren. Nooit te veel uitgaande links op een pagina zoals u wellicht gezien worden als een link boerderij en gebruik je trefwoord in de anchor tekst, zal dit toe te voegen relevantie naar de koppeling en de hoogte van de zoekmachines waar de pagina waar de link punten over gaat.

Laatste maar niet de minste, het beeld optimaliseren ook. Foto's optimaliseren is het meest genegeerd aspect door web eigenaar. Het enige wat u hoeft te doen is vervangen door een irrelevante naam van de afbeelding zoals "DSC364782.jpg" met het gebruik trefwoord tekst. Dus een SEO bedrijf een naam kunt geven aan SEOtips. jpg. Op dezelfde manier kunt u de ALT-tag of ALT-tekst, dat is de tekst die verschijnt als je afbeelding kan niet worden geladen, om welke reden, en ook de tekst zoekmachines zullen zien.

No comments:

Post a Comment