Thursday 26 July 2012

website optimalisatie tips voor Web Developers

Zoekmachine optimalisatie tips voor Web Developers
Essentiële optimalisatie tips om uw website sneller laden, om uw CSS-regels en JavaScript-code en vele andere stukken en brokken dat iedere Web ontwikkelaar zou moeten weten te vereenvoudigen.

Een manier om te controleren of uw website de prestaties is om de YSlow-extensie voor Firefox Firebug geïnstalleerd. Hier is hoe te installeren en gebruiken van de YSlow plugin. En hieronder zie je een foto hoe het eruit ziet.

1. Maak minder HTTP-verzoeken

Hier zie je hoeveel JavaScript-en CSS-bestanden worden geladen wanneer iemand binnenkomt uw site. Het beste is om een ​​klein aantal mogelijk te houden door ze te combineren of verwijderen van de extra code. Het basisidee is: als je wilt een snellere website heeft u minder HTTP-verzoeken te gebruiken. Vergeet niet, niet alleen http-verzoeken invloed hebben op uw rendering tijd. Zie de afbeelding hieronder. Webdesign enschede

Om uw JavaScript-bestanden te minimaliseren je zou kunnen gebruiken JSMin. Voor uw CSS-bestanden, probeer ze te combineren en een csscompressor te gebruiken om minder bytes (zoals in dit deze tutorial) te laden. Even een denk eraan, er kopieert u de CSS-regels, selecteert u het compressieniveau en hoe u de opmerkingen en druk op "Comprimeren-it" te behandelen. Daarna ziet u het verschil met het origineel en hoeveel het is gecomprimeerd in procentpunten. Oh, bijna vergeten, plak de nieuwe gecomprimeerde CSS-regels in het bestand.

Een tutorial over hoe je css-sprites gebruiken, is hier. Een andere manier hoe je CSS sprites te gebruiken is het gebruik van SpriteMe.

Een andere methode om de prestaties van uw Website optimalisatie is het gebruik van een compressie methode zoals gzip. Compressie wordt responstijden verkleinen van het HTTP reactie. Om gzip te gebruiken moet je een aantal regels code plaatsen in your.htaccess bestand. Als uw server met Apache, je moet weten welke versie van Apache, omdat Apache 1.3 maakt gebruik van mod_gzip terwijl Apache 2.x maakt gebruik mod_deflate. Een tutorial over hoe je actief gzip compressie te implementeren is hier.

No comments:

Post a Comment