Friday 20 July 2012

Waarom website optimalisatie is belangrijk

Mensen die niet betrokken zijn bij het optimaliseren van websites hebben vaak moeite om Zoekmachine optimalisatie en de verschillende methoden die betrokken zijn te begrijpen. Als je de basis SEO concepten uit te leggen aan je baas, zal de volgende lijst u helpen:

1. Link building is belangrijk

Links zijn als stemmen voor een website. Hoe meer stemmen een website heeft, hoe beter het klassement.

2. Er zijn verschillende soorten koppeling

Zoekmachines rekening houden met de relevantie van de links. Links van niet verwante websites niet helpen zoveel als links van relevante websites. Een link van een website die veel inkomende links voor zichzelf heeft telt meer dan een link van een impopulaire website.

3. Het is belangrijk om te blijven link building
Webdesign enschede
Het helpt niet om meer links dan uw concurrerende webpagina's te krijgen. Ten minste een van uw concurrenten zal blijven links op te bouwen en geef uw website. Om die reden is het belangrijk om te weten dat link building is een voortdurende activiteit.

4. Kopen van links kan je in de problemen

Search-engines houden niet van betaalde links, omdat ze rekening houden met de links naar uw website als redactionele stemmen. Google heeft officieel verklaard dat zij betaalde links als een poging tot spel van het systeem acht.

Google straft websites die links te kopen. Zelfs als Google niet automatisch kan vinden alle betaalde links naar uw website, kan uw concurrenten melden uw website.

5. Redirects kan problemen veroorzaken

Redirects zijn gebruikt door spammers in het verleden en sommige zoekmachines nog steeds problemen mee. Als je moet omleidingen te gebruiken op uw website, alleen gebruik maken van 301 redirects.

Een 301 redirect is de enige server-side redirect, dat wordt gedefinieerd als een permanente omleiding. Dat betekent dat zoekmachines zullen de links volgen en de links van de oude URL naar de nieuwe URL.

6. Duplicate content kan problemen veroorzaken

Zoekmachines willen terugkeren zo veel mogelijk verschillende resultaten mogelijk in hun resultaten. Dat is de reden waarom zoekmachines slechts een kopie van een document vermelden in hun zoekresultaten.

Om die reden moet je niet bevorderlijk voor meer dan een domein voor dezelfde website en je moet unieke content op uw webpagina's. Website optimalisatie

Bij afschriften ook als dubbele inhoud, bijvoorbeeld wanneer hetzelfde artikel wordt weergegeven op meerdere website.

8. Waarom uw webpagina's moet worden geoptimaliseerd

Zoekmachines maken gebruik van eenvoudige software programma's te indexeren webpagina's. Deze webpagina's te analyseren van de tekst op een webpagina te bepalen waar het allemaal over gaat.

Als een zoekwoord wordt vermeld op de juiste plaatsen en in de juiste frequentie, zullen zoekmachines rekening houden met de webpagina die relevant zijn voor dat zoekwoord. Als een zoekwoord wordt al te vaak genoemd, kan zoekmachines bestraffen van een website, omdat het eruit ziet als een spam poging.

9. Trefwoorden zijn de sleutel tot uw succes

Het is belangrijk om te kiezen van de juiste zoekwoorden voor zoekmachine optimalisatie. Enkel woord zoekwoorden zijn populair, maar ze leiden zelden tot verkoop. Industrie specifieke zoekwoorden kan zijn zo bijzonder dat niemand op zoek naar hen. De perfecte sleutelwoord is gericht, heeft een hoog zoekvolume en leidt tot verkoop.

Zoekmachine optimalisatie is geen rocket science, maar het vereist wat werk en voortdurende inspanningen. Als u begrijpt de basis SEO concepten, is het makkelijker om top 10 rankings in Google en andere grote zoekmachines.

No comments:

Post a Comment