Thursday 26 July 2012

Mass Winst Sites Review - Hoe de Website Optimizer te gebruiken

Wilt u meer informatie over Mass Winst Sites Review? Bent u bereid om meer te leren over de geloofwaardigheid van Massprofitsites.com? Of is Mass Winst Sites Scam of legitiem product? Er zijn schokkende antwoorden binnen deze eerlijke beoordeling! Zoekmachine optimalisatie

Websites en webpagina's maken van de mogelijkheden om waardevolle verkeer dat de winst te verhogen en de populariteit kunnen helpen voor uw bedrijf te trekken. Veel tools en applicaties zijn beschikbaar die u zullen helpen de effectiviteit met betrekking tot wijzigingen die u in functies van uw website of inhoud wanneer willen meer verkeer naar uw webblog. Website Optimizer is een power tool van Google, dat helpt je analyseren of wijzigingen die u in uw website resultaat in het verkeer toe-of afneemt, herhaal bezoeken en acties die u wilt dat de bezoekers aan, uit te voeren zoals het aanvragen van aanvullende informatie over uw dienst. Website Optimizer is gratis te gebruiken en bevat een aantal configuratie-opties die u zullen helpen testen en bewaken van een website.

Instructies

Schrijf u in voor een Gmail-account, tenzij u al een hebt. U kunt dat doen op een van beide de Google-of Gmail-website. Klik op de "Maak een grote Account" tab en nemen de stappen.

Klik op de "Mijn account" tab en scroll naar aanleiding van de "Analytics" tabblad. Registreer uw website door middel van Google Analytics. U kunt een bericht account die u al had gevestigd als je ooit voor gekozen niet aan te melden voor een Gmail-account. De Google Analytics-functie helpt u bijhouden van uw bezoekers, de sites die ze noemen, de gemiddelde tijd besteed aan uw site, en de site afgerond doelen. Webdesign enschede

Klik op de "Mijn account" tab en scroll naar aanleiding van de "Website Optimizer" applicatie. Klik op het tabblad en schrijf op de e-mailaccount die overeenkomt voor een "Google Analytics" account.

Klik op de "Maak een Experiment" tabblad.

Klik op de A / B-experiment link, die u zal toestaan ​​om een ​​identieke website of website te maken, wijzigingen aan te brengen aan deze dubbele site, de monitor die verandert geleid tot meer conversie klikken, te zien welke site en pagina had meer tijd besteed aan de website en andere details. Het experiment zal willekeurig beslissen of uw bezoekers te sturen naar de eerste versie met de site of de tweede versie en geven u een verslag van de effectiviteit van beide sites.

Klik op de Experiment met meerdere varianten link als u nodig hebt om meerdere versies te testen met de website of pagina, zodat je zou manipuleren en te controleren in plaats van alleen de een extra pagina die A / B-test ontstaat. Dit is echter alleen aan te raden als je eenmaal hebt gedaan de A / B te proberen dingen uit. Website optimalisatie

Nu, laten we praten over Mass Winst Sites die zijn gemaakt door Massprofitsites.com en hoe het kan helpen. Ik hoop dat deze eenvoudige Mass Winst Sites recensie zal u helpen om onderscheid te maken of Mass Winst Sites is Scam of misschien een Real Deal.

De Mis Winst Sites toonhoogte wordt gebaseerd op het principe dat zelfs de kleinste gelieerde geld konden verdienen zoals de "grote jongens" als ze had alleen het van minuut tot minuut in scoop van wat de beste Clickbank aanbod in de wereld is het bevorderen van En om ervoor te ze nog krachtiger, geven we hen wat software die een joint-venture partner zal produceren voor hen te bevorderen dat de meeste winstgevende trending product!

No comments:

Post a Comment