Friday 15 July 2011

Wilt u meer verkeer? Search Engine Optimization!

Nou, dit is niet genoeg om een ​​aantrekkelijke website om bedrijfs-producten / diensten tonen op internet om zaken te krijgen nationaal of internationaal zijn. Als bedrijf producten of diensten niet dan geadverteerd zeker zal er geen besef van zijn bestaan ​​in de markt. Hetzelfde is het geval met online websites. Er zijn vele manieren om een ​​website reclame te maken voor haar bewustzijn in de markt. Een van de meest voorkomende manieren, die snel toeneemt, is de Zoekmachine Optimalisatie als een onderdeel van Search Engine Marketing. Wanneer we nodig hebben om informatie van buitenlandse universiteiten, nationale of internationale vacatures, wereldwijd nieuws, de nieuwste technologische producten, klanten krijgen van over de hele wereld en nog veel meer, we richting zoekmachines zoals Google.com of Yahoo.com, etc. Search Engine is een hulpmiddel voor het zoeken van informatie op het internet door het geven van onderwerp als trefwoord (en) die de betreffende websites terug.

Search Engine Optimization (SEO) is het proces van het verbeteren van de hoeveelheid en de kwaliteit van het verkeer naar een website door het maken van de inhoud van Search Engine vriendelijk. In Search Engine Optimization een website is voorbereid en aangepast om het zo compatibel mogelijk met zoekmachines zoals Google, Yahoo en MSN en ook richt de inhoud van de keywords en de belangrijkste zinnen de wens van de klanten. Het verdient de voorkeur om het optimaliseren van een website te krijgen tijdens de bouw, omdat de structuur van de website wordt ontworpen volgens de regels en voorschriften van zoekmachines, maar het kan ook geoptimaliseerd worden na het publiceren van een website op internet. Veel website ontwerpen en ontwikkelen bedrijven in India zijn het aanbieden van Website optimalisatie dienst tijdens de bouw van de website en zelfs na het ontwerpen en publiceren van een website. Deze bedrijven kunnen gemakkelijk gevonden worden via zoekmachines door er een zoekwoord als "Search Engine Optimization in India" of "SEO experts in India".

Veel kleine en grote ondernemers richten zich op online diensten, zoals online winkelen, boetieks, hotels en accommodatie, event management, vastgoed, reisbureaus, outsourcing en verschillende unieke diensten. Ondernemers krijgen ontwikkelden hun website van het bedrijf, maar vergeten om te investeren op zijn Search Engine Optimization. Ze ofwel niet weten of ze zich niet bewust van het belang ervan. Van nu af aan, werk van SEO experts begint te regels en voorschriften van de beroemde zoekmachines te volgen om de beschikbare geoptimaliseerde website tegen zoekwoorden te maken door de bezoekers in een zoekmachine. Hoewel er misschien wel duizenden van concurrenten van een bepaalde website met haar producten of diensten, maar alleen die websites zal worden gezien in Search Engines 'top resultaten die goed zullen worden geoptimaliseerd. Veel zoekmachines te onderhouden database van nieuwe en oude websites automatisch en veel informatie op te slaan handmatig, maar het hangt af van het algoritme van de zoekmachine die hoe ze opereren. Webdesign Enschede

Zoekmachines werken door het volgen van deze specifieke volgorde zoals Web crawlen, indexeren en zoeken. Web kruipen is het proces waarin een crawler (ook bekend als Spider-een programma dat websites doorzoekt automatisch) bezoeken alle beschikbare links van een website op te slaan informatie van haar webpagina's. Zoekmachines 'crawlers continu kruipen websites na bepaalde tijd om zijn up-to-date informatie te krijgen om het beschikbaar te maken op de keywords door de zoekmachine gebruikers. Normaal Google neemt 20 dagen en Yahoo duurt 30 dagen de tijd om opnieuw een website voor de meest recente informatie. Indexering verzamelt en bewaart gegevens van websites voor de snelle en accurate informatie retrieval. Zoekmachines meestal informatie halen van de website van de titel, beschrijving, titel, speciale velden (meta-data) en bestandsnamen. Wanneer een trefwoord of keyphrase wordt ingevoerd in een zoekmachine om informatie te zoeken dan het sleutelwoord is getoetst aan de index van de zoekmachine van alle webpagina's heeft geanalyseerd. De beste URL's (Uniform Resource Locator) worden vervolgens geretourneerd als hits en gerangschikt in orde met de beste resultaten aan de top als proces van het zoeken.

Terwijl het optimaliseren van een website, moeten twee belangrijke aspecten van Search Engines nooit vergeten worden: Robots.txt en Sitemap. Robot.txt wordt gebruikt om de toegang van het web spiders te voorkomen dat verschillende delen van de website voor de publiciteit. Dus spinnen laat die webpagina's die in de Robots.txt worden vermeld op de root directory van geupload website op het internet. Sitemap wordt gebruikt om zoekmachines te informeren over beschikbare webpagina's op een website voor haar kruipen. Sitemap vergemakkelijkt ook te vermelden webpagina's belang en de datum van laatste wijziging, zodat zoekmachines kan gemakkelijk kruipen naar Ontvang de meest recente informatie beschikbaar op de website.

Veel van SEO Experts parten spelen met Search Engine te komen in top ranking, die bekend staat als Black-hat of spamdexing maar bekende zoekmachines hebben een algoritme niet volgen naar rang websites. Mensen moeten voorkomen dat dergelijke trucs, want als een website wordt gevonden doet dergelijke activiteiten dan is het zeer moeilijk om een ​​goede ranking te krijgen in de bekende zoekmachines en wat nog belangrijker is een website kan het vertrouwen van de bezoekers verliezen als ze niet in staat hun vereiste informatie over de vondst website. Magento Webshop

Search Engine Optimization speelt een belangrijke rol te verhogen verkeer van relevante bezoeken aan de website van het bedrijf die op hun beurt, het bezoeken van potentiële klanten toe ook. Dit helpt om te bereiken belangrijke doelstelling van de website dat wil zeggen, online business. Als u van plan bent om een ​​nieuwe website te bouwen, moet u uw website te optimaliseren volgens de SEO regels en voorschriften tijdens de bouw. Als uw bedrijf al een website dan moet worden geoptimaliseerd om een ​​goede ranking in zoekmachines en meer klanten te krijgen van over de hele wereld.

No comments:

Post a Comment