Monday 4 July 2011

Search Engine Optimization (SEO) De Mythe?

Search Engine Optimization. Grote woorden. Klinkt Belangrijk. Wat is het? Als u een zoekopdracht in google voor het web definitie van zoekmachine optimalisatie, krijg je een heleboel verschillende resultaten.

Sommigen alleen zeggen dat Zoekmachine Optimalisatie is de verzamelnaam voor het maken van dat uw site is geoptimaliseerd om te verschijnen als een van de top ranking websites op een zoekopdracht.

Anderen krijgen meer gedetailleerd met hun definitie en zeggen: search engine optimalisatie is de term die gebruikt wordt om de marketing techniek van het opstellen van een website om haar kansen om in de top resultaten van een zoekmachine een keer een relevante zoekopdracht wordt uitgevoerd te verbeteren beschrijven.

Een aantal factoren zijn belangrijk bij het optimaliseren van een website, inclusief de inhoud en structuur van de kopie van de website en pagina-indeling, de HTML meta-tags en de indiening proces.

Is het belangrijk? Dat hangt ook af van welke definitie je gelooft en wie je die vraag aan. Als je iemand vragen die loopt van een bedrijf en de kosten voor zoekmachine optimalisatie, zullen ze je vertellen dat is het belangrijkste wat je ooit zal doen voor uw website.

Bij elke SEO website, zullen ze je vertellen ze zijn de nummer een SEO bedrijf op het Internetbureau, hoewel elk van hen heeft een compleet andere manier van het optimaliseren van uw website.

Als je vraagt ​​veel zelfbenoemde webmaster goeroes in een aantal van de webmaster forums, ze zullen u vertellen hetzelfde, dan is een ieder zal u vertellen op een andere manier om het te doen en ze zullen allemaal oneens zijn over de belangrijkste aspecten van zoekmachine optimalisatie .

Dus de verwarring blijft voor de gemiddelde gebruiker en de SEO-bedrijven houden het op die manier. Indien de consument niet begrijpt wat je doet, hoef je niet echt heel veel te doen en gewoon zeggen dat je een heleboel doen. De meeste van hen nooit zou werken op uw website op een rampenplan betaling plan, een gebaseerd op de werkelijke resultaten en prestaties. Sommigen zeggen dat geld terug garantie, maar lees de kleine lettertjes.

Veel van deze bedrijven zijn gebaseerd op het feit dat mensen die nieuw zijn op het web en zelfs sommige van degenen die online zijn voor een tijdje weet niet wat zoekmachine optimalisatie is. Ze weten dat met meer en meer hun intrede doen op het web voor de eerste keer, hun bedrijf veilig is. Ze kan blijven mensen te vertellen dat zonder hun dienst van de website zal mislukken.

Ik zeg niet dat alle zoekmachine Website optimalisatie bedrijven zijn rip-offs. Sommigen van hen echt hun best om een ​​goede ranking te krijgen voor hun klanten en wat ze doen kennen. Veel van hen nog echt geloven dat zoekmachine optimalisatie is de sleutel tot succes op het web.

Het is het niet. Hoe is dat voor een uitspraak? Ik weet dat veel webdesigners zullen niet mee eens. Ik weet dat veel van SEO bedrijven zullen niet mee eens. Maar simpel gezegd, search engine optimalisatie van uw webpagina's is niet het belangrijkste wat je moet doen om te slagen op het web.

Laten we breken een aantal van de dingen die zijn opgenomen in de zin zoekmachine optimalisatie.

Metatags zijn een van de dingen die deze goeroes vertellen u belangrijk is. Metatags zijn allemaal maar dood. Zoekmachines, vooral Google, negeer meta-tags voor het grootste deel.

Nadat ze in kan geen kwaad je, maar ga wel een zoekopdracht op elk onderwerp naast webdesign of zoekmachine optimalisatie, etc. en je zult zien dat als de websites op de top van de zoekresultaten metatags helemaal niet, ze meestal alleen hebben de beschrijving en keywords metatags.

Nou, ze hebben ook de titel tag, die soms wordt aangeduid als een metatag, maar het is eigenlijk het enige metatag je moet hebben. Magento Webshop

Zoekwoord optimalisatie is iets wat de goeroes zal u vertellen is erg belangrijk. Sommigen zullen je vertellen dat ze weet het exacte percentage van de tekst die moet worden uw zoekwoorden. Ja, trefwoorden zijn erg belangrijk. Weten ze welk percentage van de zoekmachines zal willen lezen voor de beste resultaten? Nee.

Bij het schrijven van webteksten voor uw website, moet u bewust zijn van de zoekwoorden die u wilt promoten. Neem geen al te veel zoekwoorden en probeer elke pagina van uw website te optimaliseren voor twintig verschillende dingen. Als je dat doet, zal het niet relevant is voor een van hen. Dat is niet goeroe praten, dat is gewoon ouderwets gezond verstand.

Vergeet niet dat zoekmachines webpagina's, niet websites doorzoeken. Als u ervoor kiest slechts een of twee zoekwoorden per webpagina die u wenst de pagina te worden geoptimaliseerd voor, dan kunt u het optimaliseren van de pagina gemakkelijk en schrijf tekst die de gebruiker wil daadwerkelijk lezen.

Schrijf uw verkoop tekst zoals u zou doen met alleen de gebruiker in het achterhoofd en met het maken van de verkoop in het achterhoofd. Ga dan terug en herlees de pagina.

Zoek plaatsen waar je kunt in uw zoekwoord toe te voegen zonder het vernietigen van de stroom die u hebt gemaakt toen je schreef de tekst in de eerste plaats.

Nu heb je nodig om een ​​SEO bedrijf inhuren om dat te doen? Kent u uw product? Weet je hoe u uw product te verkopen? Dan moet je de tekst te schrijven. Als u niet wilt de tekst te schrijven, dan is het huren van een schrijver. U heeft nog geen behoefte aan een zoekmachine optimalisatie goeroe. Webdesign Enschede

Sommige zoekmachine optimalisatie experts zullen je vertellen dat ze kunnen uw link populariteit te verhogen. Ze maken gebruik van verschillende methoden. Ze creëren websites waar ze zetten al hun klanten website links dus je moet links naar uw website. De zoekmachines noemen deze link boerderijen en korting enige waarde die ze hebben gehad in het verleden.

Deze methoden, samen met vele anderen, zijn gewoon trucs die tijdelijk te werken. Veel zoekmachine optimalisatie bedrijven allemaal te blijven met de nieuwste trucs en sneltoetsen. Ze kunnen zelfs u een aantal goede resultaten op de korte termijn. Maar wat gebeurt er als de zoekmachines te vangen op de truc?

Ik ben blij dat je dat vraagt. Ze stoppen te laten dat de truc of de snelkoppeling te werken. Ze kunnen zelfs bestraffen van de websites die het gebruikt. Ze bestraffen u, de klant, niet de zoekmachine optimalisatie goeroe die de gebruikte truc en geladen je voor.

Wanneer een van deze bedrijven je zegt het is "inside information", "ex-search engine werknemers van het bedrijf", "gegarandeerd zoekmachine plaatsing", gegarandeerde top 10 plaatsen ", of" geheime methoden ", zou een rode vlag omhoog te gaan in uw gedachten meteen.

Als u een bedrijf start niet beschikbaar, zoals een restaurant of een winkel, weet je dat naast het geld dat u zal moeten zetten, zal je ook moeten werken om het een succes te maken. Het is niet anders wanneer u een online bedrijf. Je moet werken aan, als je wilt om succesvol te zijn.

Als zoekmachine optimalisatie is niet het belangrijkste wat je kunt doen om succesvol te worden, wat dan wel? Nogmaals, ik ben blij dat je dat vraagt.

Promotie. Niet uitsluitend afhankelijk wordt gevonden door de zoekmachines. Zoekmachines zijn wispelturig wezens en wat is de huidige # 1 kan worden morgen # 100, alleen maar omdat ze besloten om de manier waarop ze de relevantie te geven aan websites te veranderen. Voortdurend chasing deze droom is een totale verspilling van tijd.

Er zijn nog andere bronnen van het verkeer die er zijn. Wilt u liever dat 1000 hits van een zoekmachine voor een van uw zoekwoorden of minor hebben 100 hits van iemand die leest een artikel dat u geschreven en kwam op uw website, omdat ze graag wat je had te zeggen?

Als u koos voor de duizend hits, hoef je niet nog krijgen. Uit die 1000 hits u misschien converteren twee van hen in de verkoop. Van de 100, krijgt u maar liefst 20-25 mensen die willen kopen van je. Het succespercentage is belangrijker dan hoeveel hits je krijgt naar uw website. Webdesign Enschede

Schrijf artikelen over je website, over uw producten, over relevante onderwerpen om uw producten of diensten die u wenst te verkopen. Distribueren of legt deze artikelen aan artikel indienen websites die gratis content aan webmasters.

Kan je schrijven een artikel, zoals degene die ik ben nu schrijven en hebben 100 webmasters willen gebruiken als content voor hun website. Dat zou betekenen dat er ineens 100 andere websites over onderwerpen gerelateerd aan het product dat nu bevatten een link naar uw website. (Zie de voettekst hieronder bevat links naar mijn website en dient te worden opgenomen wanneer dit artikel is herdrukt.)

Dat verhoogt uw link populariteit, zonder de noodzaak voor een bedrijf om u te optimaliseren. Alleen maar door het indienen van uw artikel om meerdere artikel indienen websites, verhoogt u uw link populariteit, maar als die webmasters begin van uw artikelen publiceren, zul je een enorme toename van uw pagina rang en de kwaliteit van uw verkeer te zien.

Sommige mensen schrijven een artikel per maand en anderen schrijven een of meer per dag. Het hangt van u af. Hoe snel wilt u dat uw website om te groeien?

Hoeveel tijd heb je om te investeren? Als je niet goed in het schrijven van artikelen of hebben niet de tijd, huur een schrijver om ghost-schrijf ze voor u met uw byline en je links in
de voettekst.

Zodat we zijn duidelijk. Zoekmachine optimalisatie is nodig, maar zeker niet het belangrijkste wat je kunt doen voor uw website om het succesvol te maken. Ik zou een hoop geld niet te betalen voor deze service. Het promoten van uw website is het belangrijkste wat je kunt doen. De artikelen zijn slechts een van de methoden die u kunt gebruiken om uw website te promoten.

Reclame, het kopen van links op relevante websites, posten op forums en blogs met verwante onderwerpen, waardoor uw link in uw handtekening lijn, zijn enkele van de andere manieren waarop u kunt uw website te promoten.

Mijn Checklist:

1. Wees je bewust van de zoekwoorden die u wilt richten met elke webpagina die u bouwen. Schrijf uw tekst voor de lezer, ga dan terug en voeg uw zoekwoorden zonder het vernietigen van de stroom van uw tekst.

2. Zorg ervoor dat de website is makkelijk te navigeren en gebruiksvriendelijk. Denk niet dat de klant weet de website zo goed als jij. Maak het simpel. Maken het gemakkelijk om de buy-knop te vinden!

3. Zodra de website is gebouwd, sluit u zorgen te maken over de nieuwste zoekmachine optimalisatie truc of techniek zoals sommigen het graag noemen.

4. Zoek naar blogs en forums met verwante onderwerpen en aanmelden voor hen en deel te nemen aan discussies met uw link in uw handtekening lijn.

5. Schrijf artikelen over verwante onderwerpen en overal legt deze of kopen van een dienst zoals isnare.com dat de inzendingen voor u zal doen. Als je niet kan schrijven de artikelen, iemand inhuren om het voor u doen.

6. Doe het niet koppelen trades met websites die minder verkeer dan jij hebt. Koop links op websites die meer verkeer dan je hebt en op een onderwerp met betrekking tot uw producten of diensten.

Dit artikel is op geen enkele wijze beweert te hebben vermeld alle manieren waarop u kunt gebruiken om uw website te promoten. Wat ik hier heb gedaan is geprobeerd uit te leggen wat wel of niet belangrijk voor het creëren en onderhouden van een succesvolle website. Ik hoop dat dit je helpt.

No comments:

Post a Comment