Sunday 16 September 2012

De eerste SEO is uitgegroeid tot Beijing Website Optimalisatie Circle de Black Horse

Baidu 2011 World uitgebracht congres LiYanHong vertegenwoordigt cloud, en aan te bevelen Engine, het rekeningnummer, en "niet open communicatie zoeken hebben" en andere geavanceerde het idee van nieuwe homepage Baidu's, "een wereld" gepersonaliseerde homepage of zal helpen Baidu gebruikers van de internet om monopolie ingang blijven, op hetzelfde moment, volgens Google zoekmachine Baidu, zoals de SEO (Search), werk van boven ook zal blijven stimuleren de verkoop van kleine en middelgrote ondernemingen afhankelijk zijn van de website groei.

Zoekmachine tijdperk, de eerste SEO maken van midden-en kleinbedrijf niet meer kwetsbaar

SEO (Search) is door top Search Engine Optimization, is de afkorting van kleine en middelgrote ondernemingen op dit moment meer populair in de netwerk marketing methoden, populair begrip is: samen te vatten, Google en Baidu zoekmachine rankings regel, het optimaliseren van de web site, die potentiƫle klanten Zoek industrie sleutelwoorden gerelateerd, uw website in Baidu en Google ranking verbeterd, zodat het verkeer op de site te verbeteren, laat de Search Engine brengt u klanten. En concurrentiepositie van CPC (Per Click Click rangen te betalen) is anders, SEO is een permanente bezetting, en het optimaliseren van home page helpen klanten korting op een hoop Klik op loon.

Het eerste team dat SEO gevoel is vrij diep, dit is een hoofdkantoor is gevestigd in Beijing, in het bijzonder voor kleine en middelgrote ondernemingen zorgen voor SEO en Website optimalisatie netwerk promotie levert, heeft in hun klanten, zoals Beijing Wang Ying acne het verwijderen van instellingen zoals diensten, ook als d kledingstuk jurk zoals pak maatwerk onderneming, maar zonder uitzondering is klein en middelgroot bedrijf, in het fonds beperkt, grondstoffen, continu de rentestijging stijgen, kleine en middelgrote ondernemingen overleven milieu en de toenemende concurrentie van vandaag , ze van Baidu en op zoek naar een nieuwe route.

"En de grote kleding onderneming, vergeleken we spreuk, maar een prijs, spelling, maar in de schaal, het spellen maar financiƫle kracht, hoe te doen?" D kleding weken in totaal zei: "Baidu openen onze visie, maar de eerste is het geven van SEO, hebben we een wapen geven, ze helpen ons niet alleen screening precieze industrie trefwoorden, hielp ons ook om deze zoekwoorden zetten worden gedaan Baidu startpagina van zijn website, hebben we nu hoeft geen geld uitgeven elke dag kan een groot nauwkeurige stroom, die ik ook durven uitbreiding van het winkelnetwerk stijl te verwerven. Zoals huidige aangepaste de sleutel woorden die we overhemd zaad in de eerste plaats, maar deze homepage Baidu een kernwoorden elke dag kan brengen ons meerdere bestellingen. "

Om de theorie te bewerkstelligen in Beijing eerste held SEO site optimalisatie cirkel het zwarte paard

Het eerste team na een van de oprichters van SEO 6 jaar werkervaring ", maar SEO voor de website van het bedrijf optimalisatie theorie, maar ook vanwege leggen bijzondere nadruk op gestuurd Baidu zoekmachine Google, zoals de regels vaak veranderd, dus over het algemeen niet geven betrokkenheid bij de klant effect, "zei hij, en is gebaseerd op deze overweging, dus drie jaar geleden begon hij met zijn team doen SEO," de oprichting van het bedrijf, zullen we zeker naar voren gebracht op het 'no homepage, en heeft niet niets 'slogan, en met een pay manier te nemen, dit na onze grote druk, maar we hebben nog aandringen op neer. Vanaf het begin van de klanten niet geloven, naar de enkelvoudige rentevoet (voor nu) meer dan 90%, SEO onderhoud wij hebben in de website optimalisatie cirkel stond stil voeten. "

"Zoekmachine Optimalisatie en niet te sturen lunch box low-end service, en de vs is 'er nog geen website, en niet niets nemen' modus te betalen na, zodat we in de keuze van de klant is ook zeer zorgvuldig," de eerste SEO verkoop manager Jiangnan tijger gezegd. "We hopen dat we kunnen en meer positieve interactie met de klant de samenwerking, dus ook meer kans om het werkelijke effect hebben immers elk bedrijf of wilt u hun perfecte houden." het record

Op dit moment is net begonnen drie jaar, maar het eerste team met "nee op SEO home page, en heeft niet een verdomde" van de ware geest, heeft opgelopen de honderden klantenservice, dekken medische gezondheid, opleiding industrie, beroepsopleiding, IT-opleiding, kleding e-commerce, huishoudelijke sector, de media-industrie, etc, en tientallen van de industrie om "nul risico, nul klacht" te realiseren. Ze zijn uitgegroeid tot Beijing website optimalisatie kringen een donker paard. Magento Webshop

No comments:

Post a Comment