Thursday 17 May 2012

Website Optimalisatie: enkele eenvoudige tips om versnellen van je website

Website optimalisatie is het proces van het verminderen van de laadtijd van pagina's die de website pagina's van web prestaties te maximaliseren. Als een website langer duurt om te laden, de meeste mensen hun belangstelling verliezen op het en geef het op. Vandaag bedrijven besteden veel geld de uitvoering van de nieuwste technieken op hun website ontwerpen zoals web 2.0-technologieën - AJAX, DHTML, ook multimedia, high-end graphics, etc. Dit kan een complete verspilling leiden op de investering als de internet bezoekers moeten wachten op meer dan een paar seconden voor de website pagina's te laden. Webdesign enschede

Met de huidige snelle wereld en de mensen verwachtingen voor snelle dingen, als uw website is traag, zou bezoekers van uw website niet wachten! Zij zullen verplaatsen naar een andere concurrent. Gebruiker geduld is een belangrijk aspect dat moet worden beschouwd, terwijl het ontwerpen van een website of zelfs tijdens het bepalen van de hoeveelheid inhoud die zou worden weergegeven op de webpagina. U hebt slechts een paar seconden om aantrekkelijke content te krijgen op de webpagina inorder om uw bezoekers om te zetten in verkoop. Als u niet om dit te begrijpen dan moet je op het idee om winst te maken en verhoging van de klantendatabase te laten vallen.

De oplossing:

HTML-optimalisatie
Website optimalisatie over het algemeen ontwikkeld met behulp van WYSIWYG-editors die op zijn beurt voegt veel ongewenste tags zoals <font> <p> etc. Als u het ontwikkelen van een lay-out met behulp van HTML-tabel zal hebben overvloedige hoeveelheid van <tr> en <td> tags. Deze tags niet alleen de pagina grootte, maar ook meer complexe webpagina waardoor het trager voor de browser om de pagina weer te geven.

Een goede manier voorwaarts is om volledig te voorkomen HTML en verschuiving naar Cascading Style Sheet optie. Het wordt ondersteund door alle browsers en vermindert ook de pagina grootte door een aanzienlijk bedrag. Style sheets te helpen in het verminderen van onnodig veel HTML-code.

Verwijder het teveel aan opmerkingen van HTML. Reacties te helpen bij het maken van uw pagina eenvoudig te onderhouden, maar het maakt uw pagina langzaam te laden voor de gebruikers.

Op dezelfde manier toe te voegen alleen die effecten die nodig zijn voor uw site. Wanneer u Java toe te voegen, scripts of andere effecten het voegt aan de grootte van uw site. Dus houd ze beperkt tot uw eis.

Grafische Optimalisatie:
Graphics toe te voegen levendigheid op de webpagina, maar het is uiterst belangrijk dat zij moeten worden geoptimaliseerd. Resolutie van web graphics mag niet meer dan 72 dpi dat is de resolutie van de meeste beeldschermen.

De kleurdiepte bepaalt het aantal kleuren in de afbeelding. Het is een belangrijke factor bij het optimaliseren van GIF-afbeeldingen. Hoe hoger het aantal kleuren, groter is het beeldformaat. Maar houd een controle op de kwaliteit van het beeld ook, want zoals u laat de kleurdiepte het vermindert de kwaliteit van het beeld ook.

Bestandsformaat van belang ook tijdens het optimaliseren van het beeld. TIFF's, BMP's en maximale kwaliteit JPEG's zijn niet geschikt voor het web. Overschakelen naar een ander formaat kan een significant verschil in bestandsgrootte. De PNG-bestanden zijn kleiner dan de GIF bij vergelijkbare instellingen.

Als er een noodzaak om de afbeelding in een groter formaat weer te geven. Ik zou aanraden zetten een miniatuur van het op een hoofdpagina en het openen van de grotere afbeelding in een nieuw browservenster.

Multimedia-inhoud Zoekmachine optimalisatie:
Omdat video bestanden zijn zwaar in grootte, in plaats van dat een videobestand een link naar dat bestand. Ook kan melding de grootte van het videobestand en De keuze van die aan de gebruiker dan forceren geladen in een pagina.

Het toevoegen van geluidsbestanden naar de webpagina is het vaak vervelend dus vermijd het gebruik ervan, tenzij het absoluut nodig is. U kunt gebruik maken van een kleine sized.midi bestand or.wav-bestand dat in lus op de achtergrond.

Vaak Flash wordt gebruikt in een website om het meer indrukwekkend. Flash zelf is een vector-gebaseerde applicatie. U kunt de grootte van het flash-bestand gebruik minimum lettertypen te verminderen, hergebruik van de symbolen. Comprimeer meegeleverde geluiden, zet bitmaps naar vector afbeeldingen.

Als de flitser intro's echt nodig zijn in een site, kunt u een Skip knop toe te voegen in het begin van de flash intro, die de gebruiker toestaan ​​om de intro over te slaan als ze niet willen om het te bekijken of als ze lage snelheden en ga direct naar de belangrijkste inhoud van uw webpagina. Als een flash-bestand groter is dan 50 kb groot, zorgen voor een 'laden' bar of getallen als percentages die de gebruiker hoeveel tijd er nog voor de volledige downloaden van het flash-bestand wordt op de hoogte.

Dit zijn enkele punten in gedachten te houden tijdens het maken van een goed geoptimaliseerde webpagina. Veel mensen denken dat website optimalisatie is niet nodig als iedereen een hoge bandbreedte uiteindelijk, maar dat misschien niet altijd waar. De wedstrijd is erg hoog dus probeer en pak maximale aandacht in minimale tijd. Het is altijd beter om te leren van de regels van het spel dan te worden achtergelaten.

No comments:

Post a Comment