Monday 6 February 2012

Het maken van website MADE EASY

Om te beginnen, het hele ding klinkt heel moeilijk, in plaats van onmogelijk. Het maken van een eigen website is als een droom die uitkomt. Maar als je deze eenvoudige stappen te volgen, zou je je realiseert hoe gemakkelijk het is om een ​​website. Laten we gaan door middel van het stap voor stap: Webdesign enschede

Stappen naar uw website

Stap 1: Reserveer uw domeinnaam
Je kan een website niet maken zonder het bezit van een domeinnaam. Het is het adres en het fundament van een website.

Stap 2: Selecteer een Web Hosting Solution
Nadat u de registratie van uw domeinnaam, moet u een bedrijf te selecteren om uw site te hosten, zodat u kunt uw webpagina's. Een web host is in feite een bedrijf dat veel computers aangesloten op het internet heeft. Wanneer u de webpagina's op hun computers te plaatsen, zal iedereen in de wereld in staat zijn om verbinding te maken en ze te bekijken. U moet zich aanmelden voor een account en met een web host, zodat uw website een huis. Zoekmachine optimalisatie

Stap 3: Maak je webpagina's
Als je eenmaal hebben gevestigd uw domeinnaam en webhost, de volgende stap is het ontwerpen van de website zelf. U kunt leren HTML, gebruik maken van een HTML-editor of gebruik maken van de gratis website tools die u van uw web hosting bedrijf.

Hoewel er veel overwegingen in web design, als een beginner, uw eerste stap is het daadwerkelijk krijgen iets uit op het web. De fine-tuning kan komen nadat je hebt uitgezocht hoe je een eenvoudige webpagina te krijgen op uw site. Een manier is om een ​​WYSIWYG ("Wat U Ziet Is What You Get") web-editor te gebruiken om het te doen. Dergelijke editors kunt u uw site visueel te ontwerpen, zonder dat u muck rond met de technische details. Ze werken net als een gewone tekstverwerker. Dreamweaver Tutorial kan ook gebruikt worden om te bewerken. De handleiding leidt u door alle stappen van het creĆ«ren van een volledig functionele website met meerdere pagina's en een feedback formulier, en biedt u de theoretische en praktische basis die zal helpen bij het maken en onderhouden van uw site. U kunt ook kiezen voor programma's die automatisch wordt bijgewerkt de site.
Een integraal onderdeel van webdesign is Website optimalisatie klaar. Zoekmachine promotie niet wordt gestart nadat de website is gemaakt. Het begint op de web ontwerpfase.
Een ander belangrijk ding om te leren is het File Transfer Protocol, beter bekend als FTP. Het is een procedure die wordt gebruikt voor het uploaden en downloaden van bestanden van en naar uw webserver. FTP is een speciale manier om op een andere website in te loggen met het oog op het ophalen en / of het verzenden van bestanden.
Hoe FTP te gebruiken
Om FTP te gebruiken, zul je moeten downloaden en installeren van een software op uw computer. Er zijn veel FTP programma's om uit te kiezen. De meest gebruikte FTP-programma is Smart FTP.

Wanneer u het FTP-programma, een start-up scherm te starten. In dit scherm stelt u in staat toe te voegen gegevens van uw website en maakt het mogelijk het programma te verbinden met je server. Je vult in de informatie waar aangegeven met de volgende informatie:
Profiel Naam, Host naam en adres, Host Type, gebruikers-ID, wachtwoord.

No comments:

Post a Comment