Wednesday 25 January 2012

Search Engine Optimization - een must

Dit is misschien wel waarschijnlijk de meest kritische factor bij de beslissing welk bedrijf om te werken met uw web-bedrijf of merkidentiteit te verbeteren. Gebruikmakend van een search engine marketing of plaatsing bedrijf dat alleen gebruik maakt van ethische zoekmachine optimalisatie technieken of "witte hoed" methoden zorgt ervoor dat je het gevaar van vallen, verwijderd, bestraft, verwijderd of verbannen uit de zoekmachines te minimaliseren. Niemand heeft om uit bed glazige ogen aan de ongelukkige realiteit van het zijn "Google ontslagen" voor het breken of buigen van de zoekmachines 'impliciete regels of expliciete termen van service.
Magento Webshop
Seo Methodologie / Specifieke Expertise

Kan uw deskundige SEO bedrijf alleen voor de optimale statische websites gebouwd in de basis HTML? Een opstaand SEO bedrijf heeft ervaring op het omgaan met websites in alle gangbare programmeertalen en technologieën, PHP, ASP, ASPX, HTML, Cold Fusion, Flash, etc.

Heeft uw Zoekmachine optimalisatie bedrijf hebben ervaring met het optimaliseren van zowel statische als dynamische websites? Kan uw SEO bedrijf te optimaliseren met behulp van verschillende e-commerce pakketten en interfaces voor bijvoorbeeld Monster Commerce, Yahoo Stores, OS Commerce, Storefront.net, Volusion?

Diepte van optimalisatie / Piecemeal Services

De standaard seo bedrijven over niet echt Zoekmachine optimalisatie uit te voeren bij alle, ze zijn slechts het indienen diensten die uw site handmatig of automatisch aan tal van zoekmachines als Google of directories. Submission bedrijven zijn meestal erg goedkoop omdat er geen daadwerkelijke code, koppelen, of de inhoud ontwikkeling vindt plaats in uw huidige website. Typische prijs loopt rond 19,95 dollar tot 399 dollar per maand van deze onderwerping het type diensten.

Een mid-niveau optimalisatie bedrijf krijgt hun handen meer stevig op de markt brengen handvat door het bewerken van code, het analyseren van trefwoorden, het opbouwen van banden en het aanpassen / schrijven van nieuwe content voor de site. Zij kunnen ook het uitvoeren van een snuifje van de off-site optimalisatie, bijvoorbeeld persberichten, artikel inzendingen, en blog schrijven. Typisch, ondernemingen van de middelste niveau range kosten tussen de $ 399 en 850 dollar per maand.

Het hoogste niveau zoekmachine plaatsing bedrijf vervult de taken beschreven voor het midden-niveau optimalisatie bedrijven, maar daarnaast is verantwoordelijk voor het bijhouden van conversies en analyse. De nadruk op off-site optimalisatie kan ook veel groter en tijd intensief. Dit betekent dat hoge niveau optimalisatie bedrijven zijn in hoofdzaak verantwoordelijk voor het ontdekken van wat werkt en wat niet meer werkt in de gehele customer experience - van de eerste soort door middel van conversie. Meer tijd per maand betekent een grotere vergoeding die search engine bedrijven in rekening moeten brengen om hun kosten te dekken. De typische prijs bereik van deze bedrijven 'zijn 850,00 dollar helemaal maar liefst $ 10.000 per maand, maar gemiddeld, zul je tegen tarieven die op zoek zijn naar boven de 1000 dollar per maand bereik.
Webdesign enschede
Een fragmentarisch marketing bedrijf is er een die verschillende delen van de optimalisatie campagne aparte entiteiten behandelt. Zo kan een optimalisatie bedrijf rekening aparte vergoeding alleen voor "linking" of "content constructie." Deze fragmentarische aanpak kan schadelijk zijn. Succesvolle optimalisatie kan de synergie van meerdere pogingen op meerdere fronten, soms gelijktijdig, en soms in elkaar te zijn. Patchwork elkaar verschillende factoren van de optimalisatie campagne typisch plukt slechtere resultaten dan een alomvattende strategie.

Systeem van evaluatie / rapportage

De meerderheid van de seo bedrijven ineenkrimpen bij het idee van empowerment van hun klanten om hun werk te beoordelen. Een ethische zoekmachine optimalisatie bedrijf doet het tegenovergestelde. Er zijn vier tools raden we aan elkaar met behulp van een zoekmachine optimalisatie bedrijf werk / prestatie te evalueren.

1. Real Time Statistieken / Conversie Analyse Software

In staat zijn om direct verkeer ziet winst en conversies kan een nuttig beeld zijn bij de evaluatie van de manier waarop je SEO Firm heeft gedaan. Om te kunnen zien wie het bezoeken van uw website, van wat zoekmachines ze afkomstig zijn van, en ook de exacte zoekwoord gebruikt in de zoektocht totaal een essentieel instrument.

2. Positionering of Zichtbaarheid Rapporten

Per email verzonden tweewekelijkse rapporten te genereren rond de specifieke zoekwoorden die u geïnteresseerd bent in hoge posities voor zou kunnen ongelooflijk nuttig zijn. Een zicht percentage, het percentage van mensen die je gevonden voor zoekwoorden die belangrijk zijn voor uw bedrijf - rond de grote zoekmachines - Google, Yahoo, AOL en MSN is ook belangrijk. Zorg ervoor dat uw bedrijf niet te laat maar de geautomatiseerde zoekmachine queries, de zoekmachines kunnen denken over dit spammen hun databases.

3. Alexa Waardering:

U kunt het downloaden van de Alexa Toolbar op dit moment uit alexa.com. Dit geeft een solide overzicht van het totale verkeer trend gedurende de laatste drie maanden voor uw website in vergelijking met andere bestaande sites. Als u een frisse website, is de kans groot dat u niet eens een alexa rating of zichtbare gegevens te hebben. De alexa cijfer leert je ook, in algemene termen, hoe uw website stapels up-verkeer wijs-in vergelijking met uw concurrenten of industrie gelieerde bedrijven. De lage uw alexa rating van de grotere verkeer uw website genereert in vergelijking met andere plaatsen in de alexa universum. Let op, als uw website wordt geleverd met een alexa rating van "1" Dit betekent niet dat je de favoriet bent terrein rondom het internet het waarschijnlijk betekent dat u een Yahoo Store-wanneer dit gebeurt, is het identificeren van de totale verkeer Yahoo de operationele en niet uw eigen site. Een over-all hulpmiddel zoals deze kan je een snelle algemene indruk van groei van het verkeer en trends. Wees wel voorzichtig, de nummers zijn algemeenheden (zoals de televisie Nielsen Ratings) en niet op absolute cijfers.

4. Google PageRank

U bent in staat om de Google Toolbar te downloaden nu door te gaan naar google.toolbar.com. Klik op het tabblad Opties en uitstraling uit de "display PageRank" te meten. Zul je in staat om te bepalen hoe Google is waardering op het belang van uw site op een schaal van 0-10. Omdat het een optimalisatie bedrijf gaat samen met uw campagne kunt u regelmatig controleren om de manier waarop het aantal stijgt zien. De typische website kan een bezoek aan een PageRank te verbeteren van een tot twee punten in de loop van een optimalisatie campagne. Houd in gedachten dat is het eenvoudiger om uw PageRank te verbeteren, in het onderste uiteinden van het spectrum. Terwijl u benaderen hoger PageRanks wordt het moeilijker voor de rating naar ballon.

No comments:

Post a Comment