Tuesday 13 December 2011

Wat moet men weten voordat ze hun website geoptimaliseerd

• Zoekmachine Website optimalisatie is een tijd het nemen van baan, omdat het gaat om veel onderzoek en web onderzoek om erachter te komen de zoekwoorden die geeft je de voorsprong op uw concurrenten. Plus onderzoeken levert wat trends zijn en wat zijn de normale zoek praktijken die uw bezoeker zou kunnen gebruiken op de zoekmachine om de gewenste resultaten te krijgen. Webdesign enschede

• eerste positie op de pagina met zoekresultaten, kan niemand garanderen eerste positie, omdat de er zijn zoveel websites gelanceerd krijgt elke dag, plus een aantal van hen zijn ook geoptimaliseerd, plus degenen die er al, dus we moeten in het continue proces van verbetering.

• Zoals eerder vermeld is het een continu proces en we moeten blijven optimaliseren van de site en het updaten van de inhoud van de zoekmachines oogpunt, als een site is hetzelfde als de vorige keer toen een zoekmachine spider bezocht hij vervolgens haar zeker gaan er los een aantal punten. Omdat zoekmachines zijn te veronderstellen fris en laatste resultaat te voorzien van meer relevante en up-to date content. Zoekmachine robots / spiders te doen controleren van de bestanden datum waarop deze is laatste update.
Internetbureau
• Trefwoorden zijn een groot probleem wanneer u toestaan ​​dat de klant de exacte zoekwoorden, zijn niet zo dat we niet van plan te laten de klant selecteert u het sleutelwoord te selecteren, het idee is dat als de klant zegt dat we gratis toetsenbord bieden bij elke aankoop van een computer en vraag om "gratis" aan het zoekwoord er site moet dan komen op de eerste pagina, zijn gewoon niet mogelijk zijn omdat we concurreren met 15% van het internet voor dit zoekwoord. Maar we kunnen ze posities op "Computer hardware store" of "snel te leningen" of "bay beach house" of iets dergelijks. Het krijgen van een website gerangschikt voor slechts een woord is zeer onwaarschijnlijk, omdat niemand zoekopdrachten "huis" op Google of Yahoo ze kunnen "huur huis in New York", "Appartement op huur in Yardley" of iets dergelijks zoeken.

• Aantal trefwoorden om een ​​website geïndexeerd op in een zoekmachine te krijgen afhankelijk van de grootte van de website en hoeveel verbanden die zij heeft. Als een klant wil krijgen zijn website geïndexeerd voor laten we zeggen "7" keywords, terwijl de site heeft zes pagina's wordt het echt moeilijk, dus uit die 7 klant kan krijgen ten minste vier op de hoofdpagina van een zoekmachine resultaat en rust een wat lager in de resultaten.

• Content ontwikkeling, soms is het noodzakelijk om de inhoud van de website te wijzigen alleen maar om keyword dichtheid en betere zoekmachine zichtbaarheid, de structuur van de site (mappen en submappen), en de naam van beelden en pagina's toenemen naarmate de optimalisatie per scenario en eisen van de opdrachtgever voor keyword ranking.

Paknettech hebben vele jaren ervaring in de organische Zoekmachine optimalisatie, zoekmachine marketing en internet marketing diensten, ons team altijd te volgen nieuwste technieken om resultaten snel en betrouwbaar.

No comments:

Post a Comment