Tuesday 6 September 2011

Search Engine Optimization Tips voor beginners

Gebruik Google AdWords tool om de populaire woorden te vinden in verband met uw website
Google Search-based Hulpprogramma voor zoekwoorden, de populariteit van zoekwoorden zinnen gekwantificeerd zowel in termen van zoekvolume en voorgestelde biedingen prijzen aan te kopen op die zoekwoorden. Voordat u begint met het opzetten van uw zoekwoorden, om de zoekwoorden en zinnen te gebruiken voor Internet-gebruikers om te zoeken naar content zoals je eruit ziet. Met de tool kan gebruik maken van de zoekwoord of zinnen te identificeren voor gebruik in de titel of in de woning zou doen.
Webdesign Enschede
Gebruik trefwoorden en zinsdelen in HTML-titel
De zoekmachine retourneert de title tag maximum gewicht leeftijd, dus de meest geschikte zoekwoorden moeten worden geplaatst. Als u content management systeem dat ze gebruiken om te bepalen welke input veld is te bevolken de titel.

Gebruik de knoppen in de URL's
Zoekmachine biedt belangrijke URL's en ook proberen om de zoekwoord in de domeinnaam hebben. In plaats van het gebruik van getallen in de URL tekst of onnodig gebruik van een CMS dat de juiste woorden, in het ideale geval, de belangrijkste woorden die zou doen de internetgebruikers het zoeken gebruikt.

Vermijd het gebruik van hetzelfde artikel in twee of meer URL's
Duplicate content over het algemeen doodt de positie in de Zoekmachine Optimalisatie resultaten pagina's (SERPs). Als sommige items moet u een andere URL punt, kunt u de verwijzing geven door verschillende labels, maar ze moeten wezen allemaal in dezelfde URL. Google ranking van de site beslissing wordt bepaald door het aantal en de kwaliteit van de links naar de afzonderlijke pagina.

Verander nooit de pagina of in pensioen, zonder dat de 301-redirect
Als de zoekmachine een URL, waardoor doesn om "t is een multiple response van de webserver ontvangt. Als u met pensioen gaat of wijzigen van de pagina redirect een 301. Het leidt de zoekmachine, de nieuwe URL naar de oude URL's overdracht SERPs ranking .

Ga naar AP stijl op SEO-stijl referenties in het lichaam Website Laten Maken
Trefwoord herhaling en de hoeveelheid spelen een belangrijke rol in de page ranking. In plaats van de starre AP stijl, naar een vriendelijke SEO-stijl, gebruik maken van de volledige naam, de verwijzingen naar een zekere hoogte, maar niet veel.

Schrijf een interessante meta description tag voor elke pagina
Google gebruikt de tag beschrijving van de korte beschrijving dat het de titelpagina van elke beschrijving te SERPs te creƫren shows. Een boeiende beschrijving zou de aandacht trekken van gebruikers sneller, beter dan degene die zou kunnen worden ingedeeld dan op uw pagina Magento Webshop

No comments:

Post a Comment